A NYELVISKOLA, AHOL TE ÍROD AZ ÓRARENDED!

0630 978 33 28

ÉRD VEZETŐ NYELVISKOLÁJA

AZ UPTOWN MÓDSZER LÉNYEGE

Te választod meg, hogy mikor jössz tanulni 8:00 és 20:30 között.

A célunk az, hogy az egyedi, csak nálunk elérhető módszerrel a legtöbb problémát és akadályt elhárítsuk előled a nyelvtanulás érdekében. Ezek a problémák legtöbbször nem is a tanuláshoz kapcsolódnak, hanem inkább az előfeltételekhez. Sokaknak gondot okoz az, hogy mikor tud tanulni jönni. Nálunk ilyen gond nincs, ha angolt tanulsz 8:00-tól 20:30-ig bármikor jöhetsz.
 
Magánóra szakmailag – a tanár figyelme csak a Tiéd. 

Ha attól félsz, hogy nem jut rád elég figyelem, akkor nyugodj meg. Nálunk ilyen gond nincs, minden tanulónkkal személyesen – egyénileg – foglalkozik a tanár. Ha valamit nem értesz, csak neked elmagyarázza és közben senki sem bámul rád, hogy “Miért nem érted már?!”. Mindenki magával foglalkozik, nincs feszengés, ellenben kérdések bátran lehetnek! Ez a módszerünk leghatékonyabb eleme.  Egyedül a saját tempód diktál, senki más nem zavar. 

Nem egy olyan diákunk volt, aki feszengett, ha csoportban kell tanulnia. Nálunk ilyen gond nincs, mindenki egyénileg halad. A saját tempódban. A gyorsakat nem húzza vissza a kevésbé magabiztos tanuló. Plusz azok sem szenvednek hiányt, akiknek több időre van szükségük ahhoz, hogy megértsenek egy-egy részt a nyelvből. 


A magánórák szakmai fölénye, a csoportos órák árelőnyével együtt. 

Ha a fenti dolgokat elolvasva úgy gondolod, hogy mindezért biztosan egy vagyont kérünk, tehát drága, akkor van egy jó hírünk: nálunk ilyen gond nincs, az áraink nem drágábbak, mint más nyelviskola csoportos képzése (pedig náluk nem kapod meg a magántanulás szakmai előnyét…). Összeöntöttük a csoportos órák legjobb tulajdonságait (megfizethető ár és a lehetőség, hogy gyakorolj a társaiddal) a magánórák előnyeivel ( kizárólagos figyelem, saját tempó). 

TANULHATÓ NYELVEK

ANGOL

HALLGATÓINK VÉLEMÉNYE

ROZGITS KÁROLY

Rugalmasan tudom megválasztani a nyelvóra idejét, így minden nap munka mellett eljutok angolra. Szeretem, hogy az egyéni nyelvtanulói sebességre figyelemmel van az óra.

 

KERTÉSZ ZSÓFI

Imádok ide járni, mert az órák jó hangulatban telnek, és csak tőlem függ, hogy milyen tempóban haladok. Az Uptownnal 5 hónap alatt a nulláról elértem a középfokot. Biztos vagyok benne, hogy az itteni tanárok segítsége nélkül ez nem sikerült volna.

MOCSÁRYNÉ SZILVIA

Csak ajánlani tudom az iskolát, mert nagyon látványos fejlődésen megy keresztül mindenki. Az oktatás színvonalas, rugalmas és minden óra jó hangulatú.

 

MIT MONDANAK RÓLUNK NYELVTANULÓINK?

"Nyugodt légkör, korrekt ügyintézés, csak ajánlani tudom őket. Jó ár-érték arány."

ANTAL ZSOLT

"A 21. század nyelviskolája."

FETZER GYÖRGYI

"Amikor nyelviskolát kerestem, álmodni sem mertem, hogy van ilyen hely."

ZSÖMBÖLYNÉ NÉMETH ADRIENN

Miért az UpTown Nyelviskola az érdi piacvezető, és miért a legjobb a tanítási módszere?

» különleges oktatási módszer – SEHOL MÁSHOL ÉRDEN!

» nálunk Te írod az órarendet – 8:00 és 20:30 között akkor jössz, amikor akarsz!

» a saját tempódban haladsz – nem hátráltat más magánóra szakmai előnye, csoportos árakon megfizethető

» 100% figyelem – a tanár egyénileg foglalkozik veled

» fiatalos tanári gárda – a tanár együtt tanul a diákkal!

SZERETNÉD KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL KIPRÓBÁLNI AZ UPTOWN MÓDSZERÉT?

Ha szeretnél kipróbálni minket, akkor javasoljuk Neked a START csomagot. Ebben a csomagban 2×2 óra van, és mindössze 1999 Ft-ba kerül. Így mielőtt vennél tőlünk egy naaagy bérletet, van lehetőséged arra, hogy mindent, élőben letesztelj! A START csomagot személyesen, az oktatásszervezőnknél kell majd kifizetned, de érdemes itt bejelentkezni előre. Miután elküldted ezt az űrlapot, 24 órán belül hívni fogunk, hogy mikor tudsz kezdeni.